Kvinna håller i en mobiltelefon

ID-kollen - nu ökar vi din trygghet!

Vi tar din säkerhet på största allvar när du kontaktar oss på Ömsen. Vi vill vara säkra på att det verkligen är du som ringer in, och ingen annan utger sig för att vara du. Därför har vi tagit ett stort steg framåt för att förbättra din trygghet när du pratar med oss.

Så här fungerar det

När du ringer till vår växel, berätta som vanligt vad ärendet gäller. Du kommer då att kopplas till en av våra handläggare. Innan handläggaren kan ge dig information om din försäkring eller göra ändringar kommer handläggaren att skicka ett sms till dig med en länk. Genom att klicka på länken kommer du till e-identifiering, där du väljer din bank och identifierar dig som vanligt.  När du har slutfört detta steg, får vår handläggare ett meddelande om att du är identifierad och är redo att hjälpa dig med ditt ärende.

Din säkerhet, vår prioritet!

Vi är stolta över att erbjuda dig denna ökade nivå av säkerhet. Vi vet hur viktig din trygghet är när det kommer till försäkringsärenden, och vårt engagemang för att skydda din identitet är starkare än någonsin.

Kom ihåg att du även enkelt kan anmäla skador och skicka säkra meddelanden via Mina Sidor. Där kan du även smidigt komplettera pågående skadeärenden med kvitton och annan viktig information direkt från din mobil eller dator. Besök Mina Sidor här.

Tack för att du väljer oss för dina försäkringsbehov. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig den bästa möjliga servicen, nu med ännu högre trygghet.