Skadereglerare | Ömsen

Skadereglerare

Vill du jobba på ett åländskt företag som har arbetat för ett tryggare samhälle i över 150 år?  Vill du vara på en arbetsplats där engagemang  och drivkraft värdesätts högt? Vill du vara med  i ett team av fantastiskt bra kollegor?

Vi söker en Skadereglerare till sakskadeavdelningen.

Vi vill förstärka vår sakskadeavdelning och söker ytterligare en skadereglerare för ordinarie anställning.

Som skadereglerare hjälper du våra privat- och företagskunder när de råkat ut för en skada. Skaderegleraren tar emot skadeanmälningar, besiktar och bedömer skadan samt ser därefter till att kunden får ersättning. I första hand kommer du att reglera sakskador med hantering av skador på byggnader och lösegendom. Men även reglering av skador på djur och transport samt ansvarsskador kan du hantera.

Arbetet är omväxlande och innebär besiktningar ute i fält men även kontorsarbete. I rollen som skadereglerare kommer du självständigt att hantera och bedöma ärenden utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner.  Du kommer att ha många kundkontakter och ett nära samarbete med övriga kollegor i teamet. För att lyckas i den här rollen behöver du ha byggnadskännedom och vara en god kommunikatör med stort engagemang för kunden.

För mer information kontakta skadechef Robert Knahpe per e-post robert.knahpe@omsen.ax eller telefon 27 600.

Sista ansökningsdag: 

15/12/2019

Site by Strax