Lediga jobb, HR-specialist och Jurist

Ömsen växer och nya spännande utmaningar väntar.

I 150 år har vi försäkrat ålänningarnas ägodelar som hus, bilar. Nu börjar vi även försäkra det viktigaste av allt – människorna.
Följ med oss på vår spännande resa mot ett komplett försäkringsvaruhus!

Vill du bli vår
HR-specialist med ordinarie anställning

Vi söker en HR-specialist med inriktning på personalutveckling och utbildning. Vi tror att du är en utåtriktad person med ett genuint intresse för både affärer och människor. Du trivs med att arbeta i förändringsprojekt. Du har förmåga att skapa strukturer för HR-arbetet, genomföra det och följa upp. Du kan skapa förtroende hos andra och samtidigt driva den linje som är överenskommen. Du har en stark egen drivkraft. Vi tror att du har några års dokumenterad erfarenhet av denna slags roll och lämplig utbildningsbakgrund. Du är nu redo att vara en del i ett spännande utvecklingsprojekt.

Ditt arbete som HR-specialist kommer ha inriktning på personalutveckling och utbildning. Du får skapa en struktur för arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla. Områden vi arbetar med är introduktion vid nyanställningar, kompetensutveckling, baserat på affärsbehov och medarbetarsamtal, stötta ledarskapet utgående från utvecklingsplaner och tydliggöra karriärmöjligheter. Du har lämplig utbildning och några års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete.

Låter det som något för dig? Skicka då in din ansökan samt löneanspråk redan idag. Sista ansökningsdag 18.11.2018.
Skicka din ansökan till Ulf Toivonen på ulf.toivonen@omsen.ax
Har du frågor om tjänsten? Skicka ett mail till Ulf eller ring på 018 27614

Eller vår nya
Jurist med ordinarie anställning

Vi vill komplettera vårt juristteam med en jurist inom personförsäkring. Du får vara en viktig del i såväl utvecklingen av våra produkter som i vår skadereglering. Med din goda förmåga att uttrycka dig i skrift bidrar du till att våra sak- och personförsäkringsvillkor ligger i framkant. Du gillar varierande samt utmanande uppgifter och vill gärna även vara delaktig i bolagsrättsliga frågor. Vi värdesätter din förmåga att kunna arbeta målmedvetet såväl självständigt som i grupp.

Låter det som något för dig? Skicka då in din ansökan samt löneanspråk redan idag. Sista ansökningsdag 18.11.2018.
Skicka din ansökan till Maria Sarling på maria.sarling@omsen.ax
Har du frågor om tjänsten? Skicka ett mail till Maria eller ring på 018 27630

 

Site by Strax