Vill du jobba med oss? - Vi söker en skadereglerare

Vill du jobba på ett åländskt företag som har arbetat för ett tryggare samhälle i över 150 år? Vill du vara på en arbetsplats där engagemang och drivkraft värdesätts högt? Vill du vara med i ett team av fantastiskt bra kollegor?

Vi söker nu till vår skadeavdelning en

Skadereglerare

för ordinarie anställning 

Inför kommande pensionsavgång behöver vi förstärka vår skadeavdelning.

Som reglerare på vår skadeavdelning hjälper du våra privat- och företagskunder när de råkat ut för en skada. Du tar emot skadeanmälningar, bedömer ersättningsanspråk och betalar ut skadeersättning. Du kommer att få arbeta inom ett brett kompetensområde, med reglering av skador för både sak-, djur- samt ansvars- och rättsskyddsförsäkringar.

För hem- och företagsförsäkring handlar det bland annat om hantering av skador på byggnader och lösegendom. Ansvarsförsäkringen baserar sig på allmän skadeståndsrätt och rättsskyddsförsäkringen ersätter advokat- och rättegångskostnader i tvister. Inom djurförsäkringen hanteras sjukdoms- och olycksdrabbade husdjur.

Det viktigaste inslaget i arbetet, som vi gärna ser att du har erfarenhet av, är kundservice.

För mer information kontakta skadechef Robert Knahpe (robert.knahpe@omsen.ax) eller Maria Sarling (maria.sarling@omsen.ax) per e-post eller telefon; 27 600.

Din ansökan med CV och löneanspråk vill vi ha senast den 10 januari 2018 per e-post till robert.knahpe@omsen.ax eller under adress Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag, ”Skadereglerare”, PB 64, 22101 Mariehamn.