Ömsen finns nära dig

Lokalproducerade försäkringar

Ömsen försäkringar skyddar dig, din familj, dina ägodelar och annat viktigt du har i ditt liv. Vi har varit en del av det åländska samhället sedan 1866 och finns till hands för dig – snabbt, smidigt och nära. 

1

Nära

När olyckan sker vill man ha nära till hjälpen - det handlar om din trygghet. Du kan komma förbi oss på Köpmansgatan, ringa, e-posta eller kontakta oss via hemsidan. Vi finns där för dig – med äkta, personlig service.

2

Snabbt

Krockat med bilen? Vattenläcka i huset? Våra skadereglerare kan snabbt vara på plats då skador skett. Därefter reglerar vi skadan och du får din ersättning utan dröjsmål.

3

Förebyggande

Varje skada som kan undvikas är en framgång och många kan förebyggas med relativt enkla åtgärder. Våra skadeförebyggare finns till hands med rådgivning vad gäller såväl trafik som hus och husdjur.

4

Delaktigt

Ömsen gör också mer än försäkrar egendom. Vi placerar även pengar i det åländska samhället. Allt för att se till att det finns tillgångar som säkerhet för framtida skadeutbetalningar. Vi bygger bostadshus och lokaler, satsar pengar på idrott och kultur, investerar i åländska företag. Vi är stolta över att delta i arbetet för att göra Åland så bra och intressant som möjligt för oss som lever, bor, arbetar och driver företag här.